Cosplay Meeting (AUG 2014)

Dit evenement is helaas afgelopen… Bezoek onze website regelmatig en hou onze Facebook in de gaten voor updates!

Richard organiseert zondag 17 augustus 2014 weer een cosplay meeting. Dit is de derde keer dat deze wordt gehouden in Siplo’s Games Xperience. Het Facebook evenement is prive maar wil je toch komen, plaats dan even een reactie.

(klik hier voor meer informatie over de vorige meeting)

Het verzamelen vindt plaats op het treinstation van Beverwijk tussen 11:00 en 12:00, om maximaal 12:15 vertrekken we richting de Bazaar Beverwijk. We maken geen tussenstop in Beverwijk zelf omdat hier de feestweek gaande is, en met kostuums en drank wil je er dan liever niet zijn.

Het museum is verhuisd van hal 36 naar hal 26 (klik). Dus als je er al een keer geweest bent is het zeker de moeite waard om nog een keer te komen!

Je kunt hier spelen op meer dan 50 consoles van de oudste tot de nieuwere met verschillende themakamers zoals Manga, Street-fighter en War Zone. Ook is er op de Bazaar een Amazing Oriental, dit is een van de grootste Aziatische supermarkten in Nederland met o.a. Pokkie en Pepero (een soort Pocky). Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon even gaan shoppen op de Bazaar, er is hier genoeg te vinden! (klik hier voor meer informatie)

Ook heeft Siplo naast het museum een game-shop met meer dan 5000 games, 1000 dvd’s en heel veel accessoires en merchandise. (klik hier voor meer informatie)

Nadat we klaar zijn op de Zwarte Markt en we willen wat gaan eten hebben we heel veel keus op De Bazaar, denk aan: Chinees, Afghaans, Turks, Marokkaans, Surinaams, noem het maar op! Maar als je hier helemaal geen zin in hebt kan je naar de Mc Donalds, die tegenover de hoofdingang zit. Al is dit natuurlijk niet het leukst! 

We hopen je te zien de 17e in Beverwijk!

Kosten:
– Entree van De Bazaar Beverwijk (2,25)
– Entree van Siplo’s Games Xperience (2,50)